ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Ata Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

EKO TİM Koordinatörü Öğretmenlerimiz Özlem COŞKUN ve Nesrin ÖRTEL KARACA rehberliğinde, Eko Okullar yıllık ortak faaliyet planımız da yer alan fidan dikim etkinliğimiz Orman Bölge Müdürlüğü ile Süpren Ağaçlandırma Sahasında ortaklaşa gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Birleşmiş Milletler, down sendromlu bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla 21 Mart'ı resmi 'Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' olarak tanımıştır.

Mrt

Dünyayı dize getiren kahraman dedelerimizi andık.

Mrt

Tepebaşı Belediyesi ile Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Sürdürülebilirlik atölyesi okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Gününü hem eğlenerek hem ögrenerek kutladık.

Mrt

Uzman Biyolog Sinem Sarıoğlu Er ve Uluslararası Eko Okullar Eskişehir İl Koordinatörü Nadir Erdem i okulumuzda ağırladık.

Ata Ortaokulu Eskişehir Şampiyonu !!

Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız

Ara

Öğrencilerimizle  Bilim Deney Merkezini Ziyaret Ettik

Ara

Öğretmenler günü için düzenlenen voleybol turnuvasında öğretmelerimiz okulumuzu temsil ettiler.

Kas

Okul sporlarında, okul takımımız il ikincisi oldu.

Kas

İl Milli Eğitim müdürlüğü ARGE biriminden Gülşah Sarıkaya öğrenci ve öğretmenlerimize eTwinning hakkında bilgilendirme yaptı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde andık.

Eyl

Velilerimize Okula Uyum , Okul-Sınıf Kuralları, Rehberlik Servisi Tanıtımı konularında seminer verildi.